"Kisember vagyok, de nem bohóc" - Iván Bence paralimpikon mindent bevet majd a Dancing with the Stars színpadán

Forrás: TV2 -
Iván Bence Dancing with the Stars paralimpikon Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Dancing with the Stars műsorában Iván Bence paralimpikon is megmutatja, mennyi kitartás, erő és kreativitás lakozik benne.

Iván Bence paralimpikon hamarosan felszántja majd a Dancing with the Stars színpadát, hiszen ő is a műsor versenyzője lesz Stana Alexandra oldalán. A sportoló elmondta, nem ő az első paralimpikon a műsor történetében.

"Nem én leszek az első kis növésű ember, aki Dancing műsorban táncol. Németországban, sőt a francia Dancingben is volt egy-egy paralimpikon, mint én. Ők remek kreativitással és humorral meg tudták oldani ezt a helyzetet, és úgy gondolom, hogy Stana Alexandrával mi is meg tudjuk ugrani" - mondta. "Kis ember vagyok, de nem bohóc! Kreatív vagyok, kitartó. Egy sportember, aki nem szeret veszíteni" - tette hozzá.

Iván Bence és Stana Alexandra Forrás: TV2

"A köztünk lévő barátságnak mindjárt a kezdetén teljesen őszintén kommunikálunk a helyzetről. A lehetséges hátrányokról és természetesen az előnyökről is, amit pont a párosunk különlegessége folytán kaptunk ajándékba a sorstól. Megbízunk egymásban annyira, hogy folyamatosan visszajelzést adunk a másiknak arról, hogy miről gondolja azt, hogy belefér és miről nem, akkor ez egy nagyon jól működő partnerség lesz a jövőben. Sőt! Azt gondolom, hogy Bencében meg van az a komolyság és akaraterő, ami egy versenyzőben meg van. Mi ugyanolyan nehéz koreográfiát fogunk tanulni, mint a többiek, semmiben nem lesz kivétel. Természetesen vannak olyan adottságok, amikhez alkalmazkodnunk kell, de a tánc világában rengeteg olyan lehetőség van, amivel kifejezhetjük az érzelmeinket" - mondta a Borsnak Stana Alexandra.

"Elsőre talán kicsinek látszom, de minden erőmmel azon leszek, akkor is mi legyünk a legnagyobbak" - tette hozzá Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.