Nincs senkije Molnár Gusztávnak: egyedül hagyták az alkoholizmussal küzdő sorozatsztárt

Forrás: RTL -
Molnár Gusztáv elvonó Molnár-Fazekas Vivien alkoholizmus alkohol alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután egykori felesége megvádolta gyermekbántalmazással, derékba tört a népszerű színész, Molnár Gusztáv karrierje és magánélete. Második szerelme sokáig kitartott mellette, de a sorozatos megaláztatásokat és lelki terrort már nem tudta tovább elviselni.

Molnár Gusztávnak nemcsak a nagy nyilvánosság előtt zajló botránnyal, az emiatt elbukott munkákkal és az anyagi bizonytalansággal, hanem bipoláris depressziójával és alkoholizmusával is meg kell küzdenie. Kedvese, Molnár-Fazekas Vivien sokáig mindenben támogatta a színészt, de a fiatal nőre, akinek gondoskodnia kell előző kapcsolatából született gyermekéről is, nagy terhet rótt az élet.

Nemrég kiderült, hogy Vivien elvetélt, férje azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz és az elvonót is otthagyta egy hónap után. A lelki terror sem áll távol Molnár Gusztávtól, erről árulkodik, hogy édesanyja telefonjáról azt az üzenetet küldte feleségének, hogy "Guszti meghalt", majd lebukott, hogy a telefonján szexchatelt más nőkkel. Vivi ezután bejelentette, elválik férjétől.

A Nyerő Párosban még egy párként láthatta őket a közönség Forrás: RTL Klub

Felesége szinte teljesen megszakította a kapcsolatot Gusztávval, kizárólag e-mailen tudnak kommunikálni egymással. Az ismerősök és kollégák aggódva figyelik, mi történik Molnárral, aki szinte minden nap megváltoztatja a tervét, nem tudja letenni a poharat és halogatja a tényleges orvosi kezelést.

– mondta a Blikknek a színész, aki nemrég arról beszélt, külföldön szeretné folytatni a karrierjét, és vissza akarja hódítani feleségét. Vivi azonban hallani sem akar arról, hogy visszafogadja Gusztit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.