"Molnár Guszti meghalt" - ilyen üzenettel terrorizálta volt feleségét a mentális problémákkal küzdő színész

Molnár Gusztáv terror házasság válás Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tett meg mindent Fazekas Vivien, hogy megmentse a házasságát, nem bírta tovább azt a rengeteg megaláztatást, ami az utóbbi időben érte. Tegnap érkezett a bejelentés, hogy külön utakon folytatják Molnár Gusztávval. 

Ahogy tegnap mi is beszámoltunk róla, Vivien az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy házassága tönkrement, elválnak Gusztávval. Hogy mi vezetett idáig, eddig csupán sejthető volt, hiszen a feleség minden nehézség ellenére kitartott férje mellett. Most azonban kiderült, hogy Vivien miért hozta meg ezt az igen nehéz döntést.

Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo]

"Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni." – mondta Vivien a Blikknek, azonban nem ez volt az első, hogy a férfi ilyen gyalázatosan viselkedett vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.