Szeme láttára ragadta el a tenger a magyar szépségkirálynő szerelmét

Forrás: Instagram/Blága Tünde -
Blága Tünde hullám Tenerife gyász szépségkirálynő tenger tragédia elragadta a tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt tragikus fordulatot vett a magyar szépségkirálynő, Blága Tünde élete. Kedvesével jól megérdemelt pihenésüket töltötték Tenerifén, amikor a férfit elsodorták, majd elnyelték a hullámok.

A Miss Earth Hungary erdélyi származású győztese 2019-ben bizonyult az év legszebb magyar nőjének. Minden adva volt számára a nagy karrierhez, és nemcsak a munkája, de a magánélete is sínen volt. Olasz szerelmével egy éve élt együtt, vele képzelte el a jövőjét; hosszú távra terveztek, amikor 2020 decemberében bekövetkezett a tragédia.

A férfit Tenerifén Tünde szeme láttára elragadták a hullámok, ő pedig a parton állva, tehetetlenül nézte végig szerelme haláltusáját. Majdnem két éve már, hogy elveszítette kedvesét, de még mindig élénken él benne a végzetes nap minden mozzanata.

Blága Tünde Forrás: Instagram/Blága Tünde

– idézte a Blikk Blága Tündét, aki az RTL Fókusznak mesélt a tragédiáról. Mint mondja, hálás a sorsnak, hogy életben maradt, és a családjának nem kellett azt átélnie, amit neki a szerelme elvesztése miatt. A magyar szépségkirálynő olyan mélypontra került, ahonnan mindent csak negatívan lát az ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.