Születésnapján tartóztatták le a 100 éves asszonyt: hihetetlen okból kattant a bilincs

Forrás: Police.hu -
születésnapi ajándék 100 éves születésnap bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős hölgy múlt hétvégén ünnepelte századik születésnapját, ám nem várt meglepetésben volt része. A családtagjai helyett rendőrök kopogtattak az ajtón, akik előállították a nénit.

Jean Bicketonnak korábban sosem volt dolga a rendőrséggel, tisztes életet élt. Évtizedeken át ápolónőként dolgozott, sőt a második világháború alatt a sebesültek ellátásában is segédkezett. Sosem volt részeg, sosem tartóztatták még le, sőt a jogosítványát sem vették el, és még csak apróbb szabálysértéseket sem követett el.

Illusztráció Forrás: Police.hu

A rendőrség most mégis letartóztatta Bicketont, ugyanis a barátai ezt szánták az idős nő születésnapi ajándékának. Jean bakancslistáján ugyanis ott szerepelt, hogy egyszer szeretné, ha elvinnék a rendőrök, de arra nem számított, hogy ez valóban meg is történhet vele.

Az ausztrál rendőrök múlt hétvégén megjelentek annál az idősotthonnál, ahol Jane is él, és nemcsak megbilincselték, de ki is tolták őt kerekesszékével együtt a rendőrautóig. Nemcsak az ünnepelt volt nagyon boldog, de az egyenruhások is, ugyanis mint a DailyMailnek elmondták: "ezt a letartóztatást szívesen teljesítették".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.