Tom Holland meglátogatta Zendayát Budapesten - Videó

Zendaya Budapest Tom Holland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő a Dűne című film második részét forgatja a magyar fővárosban, az elmúlt hetekben pedig több szerencsés rajongónak is alkalma nyílt közös fotókat lőni vele.

Zendaya kedvese, a Pókember-filmek sztárja, Tom Holland úgy döntött, szeretné szakmai kötelezettségei közepette támogatni barátnőjét, ezért New Yorktól egészen Budapestig utazott, hogy vele lehessen. A szerelmesekről már videót is készítettek a szemfüles rajongók, amint egy kisebb társasággal sétáltak fővárosunk festői utcáin.

A Dűne folytatásának forgatására egyébként Zendaya mellett olyan filmsztárok érkeztek még Budapestre, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Léa Seydoux, Florence Pugh, Christopher Walken és Austin Butler. Jelenleg Johnny Depp is Magyarországon tartózkodik most egy másik filmforgatás miatt – írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.