Eltűntként keresték a 11 éves kislányt, miközben ő két barátjával garázdálkodott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eltűnt kislány bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűntnek hitték a VIII. kerületi kislányt, miközben ő azért szökött el két barátjával, hogy egy Pest megyei község iskolájában garázdálkodhasson.

Egy 11 éves kislány eltűnése miatt adott ki felhívást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. szeptember 29-én reggel, miután az édesanya hajnalban bejelentette, hogy a gyerek előző nap nem ment haza iskola után. A rendőrök végül Tápióságon találták meg délelőtt egy bejelentést követően – két másik, otthonról szökött gyerek társaságában.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség szeptember 29-én reggel arról kapott bejelentést, hogy a tápiósági általános iskolában három, nem oda járó gyerek hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat és felborított néhány virágtartót. A rendőrök az iskola közelében, az utcán találták meg a bejelentésben szereplő 16 éves fiút és a 11, illetve 12 éves lányokat. Az adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt keresik őket, mert szüleik engedélye nélkül jöttek el Budapestről. Azt mondták, hogy egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. A rendőrök értesítették a gyerekek szüleit - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.