Döntő fordulathoz érhet a Madeleine McCann-ügy: hamarosan bejelentésre kerül sor

Forrás: Origo -
gyanúsított eltűnés Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy még ma is létezhetnek megoldatlan bűnügyek. A modern krimisorozatokat és helyszínelős műsorokat látva úgy tűnik, elég egy apró nyom ahhoz, hogy ne csak megtalálják az eltűnt személyt, de a bűnöst is rács mögé juttassák. A valóságban viszont nem megy minden ilyen könnyen.

Madeleine McCann 15 évvel ezelőtt tűnt el, és a mai napig senki sem tudja, hogy él-e, vagy pedig meghalt. A brit kislány még nem volt négyéves, amikor 2007 májusában nyoma veszett a portugál Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjában. A rendőrség először úgy hitte, Madeleine-t elrabolták, majd később már arról beszéltek, hogy a kislány halott, és a szobában végezhettek vele.

Sokáig senkit sem tudtak kapcsolatba hozni az üggyel, ám az elmúlt években felpörögtek az események. 2020-ban meggyanúsították a pedofília miatt elítélt Christian Brücknert, akiről egyre sötétebb dolgok látnak napvilágot. A férfi jelenleg is börtönben van, ugyanis Madeleine eltűnésének helyszínén, de két évvel korábban megerőszakolt ott egy nyugdíjast.

Madeleine McCann Forrás: Origo

A férfinek azonban ennél is súlyosabb dolgok vannak a számláján. Christian neve ugyanis az 1996 és 2015 közötti időszakban több kisgyermek eltűnésének, meggyilkolásának és megerőszakolásának ügyében is előkerült. A Madeleine McCann-eset vizsgálatát vezető Hans Christian Wolters bejelentésre készül és nyilvánosságra hoznak további öt szexaktát, amelyek a gyanúsítotthoz köthetők.

Wolters szerint ezzel nem ér véget a nyomozás a McCann-kislány ügyében, de nem lehet megmondani, meddig húzódik még az eljárás – írja a Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.