Nyerő páros: "Nem az a baj, hogy játszik valaki, hanem az, hogy szavahihetetlen" - véli Lotfi Begi felesége

Forrás: RTLKLUB -
Béci és Norina Nyerő páros Lotfi Begi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a legutóbb Lotfi Begi és felesége, Réka távozott a Nyerő párosból. Mellettük Hódi Pamela és férje voltak a veszélyzónában. Bár úgy volt, hogy Béci és Norina rájuk fog szavazni, nem így történt, ezért menniük kellett. 

A pár arról beszélt, ők minden helyzetben önmagukat adták, és többízben is meglepődtek, amikor belenéztek a már lement adásokba.

Forrás: RTLKLUB

"Nem az a baj, hogy játszik valaki, hanem az, hogy szavahihetetlen. Igaz, hogy ez egy játék, de korrektnek kell maradni, nem az volt a baj, hogy Béci taktikázik, hanem, hogy nem mondott igazat" - jelentette ki Réka Béciékre utalva, akik végül mégis úgy döntöttek, hogy Hódi Pamela és Bence maradjanak. Arról is beszéltek, hogy egyébként nem haragszanak játékostársaikra. Hozzátette, Patrikon is meglepődött, akiből nem nézte ki, hogy kamuzik. "Én egy naiv ember vagyok" - jelentette ki.

A pár a játék során nem titkolta, válságba került a házasságuk, most a Blikknek is elmondták, sokat segített nekik a játék abban, hogy újra közelebb kerüljenek egymáshoz. "Elindultunk egy úton, haladunk rajta, és meglátjuk, hova tartunk" - nyilatkozta Réka. Begi hozzátette: "mindig vannak rosszabb és jobb időszakok, de az a cél, hogy megtaláljuk a jó irányt".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.