A látásáért küzd Agárdi Szilvi: egy hosszadalmas orvosi procedúrán múlik a siker

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram -
Agárdi Szilvi vizsgálat látás beavatkozás orvosi procedúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt veszítette el teljesen a látását Agárdi Szilvi. Az énekesnő tíz évvel ezelőtt tűnt fel a The Voice magyar kiadásában, és azóta nemcsak előadóművészként, hanem esélyegyenlőségi aktivistaként is dolgozik.

Szilvi most azonban nem másokért, hanem saját magáért, pontosabban a látásáért küzd. Egy nagyszabású orvosi beavatkozás segítségével ugyanis van rá esély, hogy visszanyeri a szeme világát.

Agárdi Szilvi Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"Ez egy nagyon hosszadalmas procedúra lesz, de szeretném bevállalni, hiszen a szemem világa a tét. Egy pupillatágítóval fogják hosszú órákra, lehet, hogy fél napra kitágítani a szemem. Orvosi könnyet csepegtetnek folyamatosan a szemembe, hogy ki ne száradjon. Ez szörnyen hosszú, de igazából én semmit sem érzek majd belőle" – mesélte a Borsnak Agárdi Szilvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.