Büntetést kell fizetnie annak, aki megosztja a Netflix jelszavát

Forrás: AFP/Alexander Heinl -
büntetés Netflix jelszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Netflix 2023-tól bevezeti, hogy büntetést szab ki azokra, akik megosztják a jelszavukat más háztartásban élőkkel. Hogy a változtatás mikorra érinti a magyarokat, még nem tudni, ahogy a pótdíj összegét is csak tippelni lehet. 

A cég a pótdíjazást eddig néhány latin-amerikai országban vezette be, ahol havi szinten +1200 forintnyi összeget kellett kifizetniük a szabályszegőknek - írja a hvg.hu

Azokra a felhasználókra szabják ki a büntetést, akik nem élnek egy háztartásban az előfizetővel, és akinek a bejelentkezési adatait mások is használják. Egyelőre úgy tudni, hogy az előfizetés nagyjából negyedébe kerülhet az adatmegosztás. Jelenleg idehaza 2490 és 4490 forint közötti csomagok közül lehet válogatni, vagyis körülbelül 620 és 1120 forint közötti összeggel lehet kalkulálni.

Forrás: AFP/Alexander Heinl

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.