Párharc - Heatlie Dávid: "Rá kellett jönnöm, hogy Varga Viktor mégsem a barátom"

Gyenesei Leila Párharc (tévéműsor) Varga Viktor Heatlie Dóri Heatlie Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejött a papírforma Heatlie Dávidnak és Dórinak, mert Monoki Lehelt és Gyenesei Leilát választották a játékostársak párbajellenfélnek. Az előbbiek távoztak a műsorból. Most elmondták, hogyan élték meg a bentlétet és a kiesést. 

"Elszántan érkeztünk a játékba, Dóri nagyon meg akarta nyerni, én ebben annyira nem hittem, de azon voltam, hogy sikerüljön. Az elején nagyon szerettük és élveztük a versenyeket és a benti létet, de utána egyre jobban előjöttek a feszültségek, a taktika, amivel nem tudtunk azonosulni. Csalódottak vagyunk, hogy ilyen hamar kellett búcsúznunk, ugyanakkor örülünk, hogy már nem kell ott élnünk" - nyilatkozta a Blikknek Dávid.

Elmondta, bár azóta is beszél Varga Viktorral, de már nem ugyanaz a kapcsolatuk, mint előtte. "Rá kellett jönnöm, hogy ő mégsem a barátom, a játék alatt átértékelődött bennem ez a fogalom" – szögezte le és hozzátette, a műsorból egyedül Gyenesei Leilával tartják a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.