Heatlie Dávid felesége Párharc (tévéműsor) Varga Viktor Heatlie Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Párharc című műsorának bevezető játékát Varga Viktor és párja nyerték. Így ők dönthettek arról, hogy melyik párost juttatják előnyhöz, és kiket hátráltatnak. A választásukat sértődés, sírás és botrány követte, amelyről a nézőknek is megvolt a véleményük. 

Viktorék az előnyt - egy korábbi nézeteltérés miatt - Kulcsár Edináéknak adták, abban, hogy kiket hátráltatnak két (az utolsó helyen végzett) pár közül dönthettek. Az egyik pár, a barátaik, Heatlie Dávid és felesége, Dóri volt, a másik Gaál Noémi és kedvese.

A zenész a közeli kapcsolat ellenére Dávidékat választotta, remélve, hogy megértik, hogy miért. Csepregi Éva fia elfogadta a döntést, de Dóri úgy érezte, hátba szúrták őket. "Én a barátomat nem küldtem volna be, akármi van" - fejtegette Dóri, a teljes beszélgetést a videóban megnézheted.

A Párharc Facebook oldalán végül heves vita alakult ki a kommentszekcióban, innen mazsolázott a Ripost.

„Azt hiszem sikerült megtalálni az ország legostobább emberét! Ez a Dóri nemcsak végtelenül buta, de még rettenetesen rosszindulatú is..." - írta egyikük.

„Inkább bele kellett volna rúgniuk a már egyébként is földön lévő Noémiékbe? Hát Viktor szerencsére nem ez a fajta ember!" - tette hozzá egy másik kommentelő.

A beköltözéskor Monoki Lehel is véleményt formált játékostársairól. Az ő markáns véleménye se volt mindenkinek szimpatikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.