Hónapokig feküdt kómában a háromgyermekes édesapa: családja ott volt, amikor kinyitotta a szemét

gázolás kóma baleset felébredt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyerekes családapa egy szörnyű baleset következtében esett kómába. Az elgázolt férfi hosszú hónapok után végre kinyitotta a szemét, a megható pillanatot pedig a családja videóra vette.

Az ausztrál családapa, Ty Brickley hónapokkal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet. Éppen bútorokat pakolt az utcán, amikor egy kocsi elgázolta.

A férfiba olyan erővel csapódott az autó, hogy a lába térdnél leszakadt, emellett olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a becsapódás után kómába esett.

Ty hosszú hetekig élet és halál között lebegett, többször műtötték, most pedig egy tüdőgyulladás nehezíti a felépülését. A férfi családja egészen mostanáig nem tudta, valaha felébred-e a családapa, a napokban viszont óriási dolog történt, ugyanis Ty kinyitotta a szemét -írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

Az édesapát egy autó gázolta el. Forrás: 7News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.