"Méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni" - ez várhat Molnár Gusztávra MC Hawer szerint

Forrás: Színfolt Film -
Molnár Gusztáv alkoholizmus MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv elhagyhatta az elvonót, de MC Hawer, aki járt már ezen az úton, nem túl derúlátó azzal kapcsolatban, hogy mi várhat a színészre.

Molnár Gusztáv elhagyhatta az elvonót, de egy széthullott élet fogadta idekint. Felesége elhagyta, nem is akárkivel kezdett új életet. "Épp azzal a gyerekkori barátommal jött össze, akinek én mutattam be annak idején" - mesélte Gusztáv. A színész jelenleg a gondozójánál lakik és munkát keres. MC hawer félti Molnár Gusztávot, hiszen nagyon nehéz dolga van, és nagyon könnyű visszaesni.

Molnár Gusztávot félti MC Hawer Forrás: Színfolt Film

"Sajnos, problémák mindig voltak, vannak és lesznek az ember életében, de nem ezeket kell nézni, hanem a megoldást. Az a baj, hogy a sérelmek miatt ugyanúgy a piához fog menekülni. Valószínűleg vissza fog esni. Még túl fiatal ahhoz, hogy ezt komolyan vegye" - mondta MC Hawer a Borsnak. "Nagy eséllyel méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni, ha nem változtat az életén, vagy feláll, és csapot-papot hátrahagyva dolgozik, és minden munkát elvállal, ami szembejön vele. A pia utáni sóvárgás soha nem fog elmúlni, legfeljebb csak enyhül. Én szinte minden pénzemet élményekre költöm: impulzusokat vásárolok, hogy ne jusson eszembe italhoz nyúlni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.