Pezsgővel ünnepelte II. Erzsébet halálát egy bisztró tulaja, kénytelen volt bezárni a boltot

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
királyi család videó gyalázkodás fish and chips II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyeletsértő módon viselkedett egy skót étteremtulajdonos, aki miután megtudta, hogy hetven évnyi uralkodás után elhunyt II. Erzsébet, pezsgőt bontva ünnepelte a királynő halálhírét.

A pezsgőzésről videó is készült, mely felkerült az internetre és hatalmas felháborodást váltott ki a kommentelők körében. Sokan megrohamozták a videóban szereplő nő, Jacki Pickett éttermét, majd miután a rendőrség feloszlatta a tömeget, és újra kinyitott a kifőzde, valakik betörték a helyiség ablakait.

II. Erzsébet Forrás: AFP/Adrian Dennis

A monarchiaellenes nő a videón nemcsak pezsgőzik, hanem egy olyan táblát is feltart, melyen a királynőt "gyíkember Liz"-nek nevezi. A fish and chipset árusító bisztrót ma már más üzemelteti, ugyanis Jacki kénytelen volt bezárni a boltot és átadni azt másnak, olyan mértékű gyűlölethullám árasztotta el – számolt be az esetről a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.