Több szexuális bűncselekmény elkövetésével is megvádolták Madeleine McCann-ügy fő gyanúsítottját

Forrás: AFP/Handout -
gyanúsított Madeleine McCann eltűnése szexuális bűncselekmény Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann 15 évvel ezelőtt tűnt el, és a mai napig senki sem tudja, hogy életben van-e. A brit kislány még nem volt négyéves, amikor 2007 májusában nyoma veszett a portugál Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjában. Sokáig senkit sem tudtak kapcsolatba hozni az üggyel, ám az elmúlt években felpörögtek az események. 2020-ban meggyanúsították a pedofília miatt elítélt Christian Brücknert, akiről egyre sötétebb dolgok látnak napvilágot.

Christian Brückner jelenleg is börtönben van, ugyanis Madeleine eltűnésének helyszínén, de két évvel korábban megerőszakolt ott egy nyugdíjast.

A férfinek azonban ennél is súlyosabb dolgok vannak a számláján. Christian neve ugyanis az 1996 és 2015 közötti időszakban több kisgyermek eltűnésének, meggyilkolásának és megerőszakolásának ügyében is előkerült.

Madeleine McCann 15 évvel ezelőtt tűnt el, és a mai napig senki sem tudja, hogy életben van-e Forrás: AFP/Handout

Nemrég pedig több szexuális bűncselekmény elkövetésével is megvádolta egy német ügyészség. Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi 2000 és 2017 között követhette el a bűncselekményeket Portugáliában, és azt is hozzátették, hogy a mostani vádaknak nincs köze a Madeleine-ügyhöz - írja a Sky News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.