Az X-Faktor kiesője kitálalt a mentorokról: nehéz volt együtt dolgoznia a mesterével

Forrás: Szabó Gábor/RTL Sajtóklub -
X-Faktor mentor Beretka Ádám ByeAlex RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén rendezték meg az X-Faktor idei első élő show-ját és rögtön négy énekes számára véget is ért a verseny. A kiesők között van Beretka Ádám is, aki nem volt elégedett mentorával, és a neki választott dallal sem.

Beretka Ádám eredetileg Puskás Peti versenyzője lett volna, de az énekes átengedte a fiút másnak, ByeAlex pedig lecsapott a tehetséges srácra. A közös munka azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis nehezen alkalmazkodtak egymás stílusához. Abban sem értettek egyet, milyen dalt adjon elő Ádám az élő show-ban: a fiú saját nótát szeretett volna, végül másra esett a választás.

"Alexnek előre mondtam, hogy szerintem ez nem lesz az igazi, de úgy voltunk vele, hogy próbáljuk meg. Alapvetően nincs bajom a mentorommal, csak sajnos máshogyan gondolkodunk. Sok idő telt el azzal, hogy egyáltalán megegyezzünk, mi lesz az első adásban, de erről én is tehetek, mert sokáig nem akartam lemondani arról, hogy saját dalt adjak elő."

Beretka Ádám és mentora, ByeAlex Forrás: Szabó Gábor/RTL Sajtóklub

– mondta a Blikknek Ádám, aki úgy véli, Puskás Petivel könnyebb lett volna a munka, sőt az énekes az adás végén odament hozzá és biztatta a srácot, folytassa az éneklést és segíti is, ha kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.