Túlsúlya miatt nem engedték fel a hullámvasútra az édesanyát: így reagált a történtekre

testszégyenítés videó hullámvasút plus-size Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testpozitivitást hirdető influenszer saját kislányával szeretett volna felülni az egyik amerikai vidámpark hullámvasútjára, ám mivel nem fért bele a tesztülésbe, nem engedték fel.

Summer Len Davis saját TikTok-csatornáján osztotta meg azt a videót, melyben részletesen beszámol az átélt élményekről. Davis kislányának tizenharmadik születésnapját ünnepelte a Universal Studios vidámparkjában, ám nem engedték felszállni a látványosságra, mivel nem fért volna bele az ülésbe. Ez azután derült ki, hogy beleült a kapu előtt kihelyezett tesztszékbe.

@summerlendavis when your vacation is ruined because rollercoaatwrs are not size inclusive and you’re a plus-sized woman. Universal Studios, you can do better. The test seats being out in the open is humiliating, and there has to be a way to get my fat onto a ride. #hhn#greenscreen#themeparkrides#halloweenhorrornightsorlando#halloweenhorrornights2022#islandsofadventure#fatphobia#inclusivedesign#universalorlando @Universal Studios Orlando FL ♬ original sound - CEO of ThunderThighs

Az influenszer azt nehezményezte, hogy minderre a jelenlévő tömeg előtt került sor, és a bánásmódot érezte magalázónak. Sajnálja, hogy ezt ráadásul saját kislányának is végig kellett néznie. A plus-size anyuka azt kérte videójában a vidámpark üzemeltetőitől, hogy ha tehetik, helyezzék át a tesztülést egy kevésbé központi helyre, hogy más számára se legyen megszégyenítő élmény – írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.