Hullámvölgyek nehezítették Bebéék kapcsolatát: a zenész elárulta, együtt maradnak-e

Forrás: Bebe/Facebook -
hullámvölgy Tóth Boglárka Bebe Abebe Dániel kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abebe Dániel, vagy közismertebb nevén Bebe és barátnőjének kapcsolata nem alakult egyszerűen. A pár egy időre szakított is egymással, de hamar rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

Bebe és párja, Tóth Boglárka átküzdötték magukat a hullámvölgyeken, sőt még párterapeutánál is voltak, csak azért, hogy megoldják a problémákat. A páros a Mokka vendége volt, ahol őszintén beszéltek az elmúlt időszakról: Bebe bevallotta, hogy nem könnyű vele együttélni, ugyanis sokáig volt egyedül és zenészként hektikus az időbeosztása.

Barátnője, Boglárka azonban elismerte, hogy megpróbálták egymás nélkül, de nem bírták. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék, és sokat tanultak egymásról, valamint saját magukról is az elmúlt hónapokban. Azt mondják, ha két ember összetartozik, akkor ők mindenképp egymás mellett kötnek ki. Bebe pedig kijelentette, hogy nem is lett volna képes végleg elengedni Boglárkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.