Alekosz kemény üzenetet küldött a drogügybe keveredett énekesnőnek

Forrás: TV2 -
Alekosz drogügy énekesnő nyílt üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október végén robbant a hír, miszerint rendőri kísérettel vitték kórházba a népszerű magyar énekesnőt, akinek kokaint találtak a szervezetében. Az elmúlt napokban további részletek láttak napvilágot: kiderült ugyanis, hogy a meg nem nevezett előadó a drog mellett alkoholt és erős nyugtatót is fogyasztott, sőt egyes pletykák szerint el akarta dobni magától az életét.

Az ügyet nem hagyta szó nélkül Alekosz sem, miután a neten rögtön az első hírt követően megjelentek a találgatások, hogy ki is lehet a rejtélyes énekesnő. Az előadó személyét ugyanis egyik lap sem írta meg, és a hírbe hozott sztárok sem reagáltak még az őket ért vádakra. Az egykori realitysztár azonban biztos benne, hogy az igazság hamarosan a felszínre kerül.

"Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország. Íme a teljes magyar sajtó, a rajongók és a követők hülyének nézése. Ugye? Menedzser úr. Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott.. de így belehazudni mindenkinek a pofájába?!" – kezdi posztjában Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.