2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

A TV2 sztárja reagált a pletykákra: valóban válságba jutott a házassága?

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Tücsi házasság válság Sofron István Aryee Claudia Dedei pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és influenszer, valamint férje nemrég a TV2 műsorában, a Párharcban mutatták meg, hogy képesek legyőzni legnagyobb félelmeiket. Tücsinek azonba a realityn kívül is van mivel "harcolnia", ugyanis házasságáról rendszeresen pletykálnak.

Tücsi és férje, a profi jégkorongozó Sofron István nincs könnyű helyzetben, ugyanis a férfit a munka Erdélyhez köti, ezért feleségének és közös kislányuknak kétlaki életet kell élniük. Az ingázás és a félig-meddig távkapcsolat kimerítő és fárasztó, a műsorvezető azonban igyekszik minden fronton helyt állni – ezt a Life.hu-nak adott interjújában is kiemelte.

Sofron István és Tücsi Forrás: TV2 Sajtószoba

Az influenszer házasságáról nemrég olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint válságba jutott, legalábbis különköltöztek férjével. Erre reagált Instagram-oldalán Tücsi – vette észre a Bors.

"Akik ismernek közelebbről, tudják, hogy a pletykákkal, rosszindulatúsággal, negatív kommentelőkkel engem nem lehet egyáltalán kiborítani. Azok az emberek, akik ezekhez folyamodnak, általában saját magukkal nincsenek rendben és ezt vetítik ki a környezetükre, nincsen erre ráhatásom, emiatt nem is foglalkozom vele. Megtanultam én is, hogy ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja..."

– idézte a lap a műsorvezetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.