Kiszel Tünde olyan lendülettel csinálta az újraélesztést, hogy G.w.M attól félt, szétrobban a ruha rajta

GWM, facebook -
Hal a tortán Kiszel Tünde G.w.M újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszatérő Hal a tortán első hetének utolsó adásában Győrfi Pál látta vendégül a többi hírességet. A házigazda egy játékos feladattal is készült a celebek számára: mindenki kipróbálhatta, hogyan kell helyesen elvégezni az újraélesztést.

G.w.M is kipróbálta a gyakorlatot egy babán, utána pedig Kiszel Tünde következett. A naptárdíva azonban olyan lendülettel vetette bele magát a feladatba, hogy a rapper attól félt, szétrobban Kiszel ruhája. Miközben Tünde a babán dolgozott, Kulcsár Edina kedvese inkább a földet nézte, nehogy valami olyasmit is meglásson, amit nem lenne szabad.

A Hal a tortán első hete számtalan izgalmat tartogatott: többek között kiderült, hogy G.w.M még sosem szolgálta ki magát az asztalnál, Szuperák Barbaránál a fiúk is ülve pisilnek és nem volt gyerekszobája G.w.M-nek, de Kulcsár Edinának sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.