"Kész agyrém az egész!" - Babicsek Bernát szülei nem hagyják annyiban a történteket

Fotó: Csudai Sándor -
halál Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát úaz jév első napján vesztette életét, halálát füstmérgezés okozhatta. Az ügyben még mindig zajlik a nyomozás, ugyanis a riasztó megszólalt, a biztonsági cég emberei pedig kimentek a színész lakásához.

Babicsek Bernát családja úgy érzi, megelőzhető lett volna a fiuk halála, ezért nem hagyják annyiban. Az ügyben zajlik a nyomozás, hiszen a színész házában beindult a riasztó, a biztonsági cég embere ki is vonult a házhoz, Bernát életét mégsem tudták megmenteni, pedig a tragédia után néhány hónappal olyan információk derültek ki, miszerint a színész élete megmenthető lett volna.

Babicsek Bernát édesanyja szerint a fia ma is élhetne Fotó: Csudai Sándor

"Kész agyrém az egész! Amikor bejelzett a riasztó Bernát házában, kijöttek a biztonsági cégtől, és azt állítják: nem találtak semmilyen rendkívülit. A felvételeken viszont látni, hogy közel sem ment a házhoz, csak a betörés nyomát kereste. Holott áramkimaradást jelzett a riasztó. A rendszer akkumulátorra kapcsolt, ezért irányították oda az intézkedőt. Állítólag hallották, hogy a tulaj bent horkol... de ezt hogyan lehetne kintről hallani, kérdem én? Az ablakok nem voltak nyitva. Tisztán látszik: nemtörődöm módon jártak el a helyszínen. Ezek tények: vártak egy kicsit, és eltűntek, mint aki jól végezte dolgát. De ha jól végezte volna, talán ma is élne a fiam" - mondta a Borsnak a színész édesanyja. Leszögezte, harcolni fognak azért, hogy kiderüljön az igazság.

"Hibát hibára halmoztak aznap, mert nem ellenőrizték a házat tüzetesen. Be kellett volna hatolniuk az épületbe, akkor talán még időben odaértek volna, és Bernát élne. Még nem ért véget a nyomozás, ez igaz. Bernátot sem hozza vissza semmi, ez is így van. De ha azzal, hogy nem hagyjuk annyiban a történteket és ezzel egy másik ember életét megmentjük, akkor már megérte" - mondta a színész édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.