Stana Alexandra: "Előfordul, hogy generálom a feszültséget"

Forrás: Stana Alexandra/Instagram -
vita Dancing with the Stars kapcsolat Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars táncosnője azután jött össze Meggyes Dáviddal, hogy a férfi szakított Horváth Grétával. Alexandra és párja az év elején a média kereszttüzében álltak, de az utóbbi hónapokban eltűntek a nyilvánosság elől, most viszont több részlet is kiderült a kapcsolatukról.

Stana Alexandra még mindig versenyben van a Dancing with the Stars idei évadában, és nemcsak a szakmájában, hanem a magánéletben is jól érzi magát. Sőt, mint legfrissebb interjújában elmondta, mindig is azt a fajta boldogságot kereste, amit most van szerencséje megélni.

– kezdte a hot! magazinnak a táncosnő, aki elárulta, hogy néha ki tudja húzni a gyufát kedvesénél.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid Forrás: Stana Alexandra/Instagram

"Mindketten lenyugodtunk, összecsiszolódtunk. Összehangoltuk a szokásainkat, az életünket, gördülékenyen megy minden. Persze akadnak viták, mert szenvedélyesek vagyunk. Én vagyok az impulzívabb természet, előfordul, hogy generálom a feszültséget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.