Ők kerülnek az RTL távozó híradósának helyére: fotókon a két új képernyős

Szabados Ágnes Kecsmár Alexandra RTL Híradó RTL Reggeli Tihanyi Péter RTL Major Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este élő adásban búcsúztatták el kollégái Szabados Ágnest, aki nyolc és fél év után otthagyja az RTL Híradó késő esti és hétvégi adásait. Az újságíró-riporter azonban nem mond búcsút a képernyőnek, csak már nem esténként lesz látható.

Szabados Ágnes csatlakozik az RTL Reggelijének csapatához, emellett saját videós tartalmakkal is jelentkezik majd az rtl.hu-n, ahol már láthatóak az X-faktor versenyzőivel készített riportjai. A reggeli műsorhoz érkezik egy újabb férfi kolléga is, méghozzá az a Tihanyi Péter, akit a nézők az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhettek meg még évekkel ezelőtt.

A távozó híradós helyére két új képernyős érkezik, őket most jelentette be az RTL.

Kecsmár Alexandra, az RTL új híradósa Forrás: RTL Sajtóklub

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Alexandra a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is.

Major Eszter, az RTL új híradósa Forrás: RTL Sajtóklub

Major Eszter 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített. Eszter a Nyíregyházi Főiskolán történész-idegenvezető alapszakon, majd történelem-inkluzív nevelés tanár mesterképzésen diplomázott. Feslőfokú pénzügyi szakképesítése mellett kommunikáció szakos diplomával is rendelkezik. Hobbija az aktív kikapcsolódás: a túrázás mellett raftingol és via ferratázik is.

A két új műsorvezetővel először a késő esti RTL Híradóban találkozhatnak a nézők. Alexandrát november 7-én, hétfő este láthatják majd, míg Eszter három nappal később, november 10-én debütál a képernyőn – olvasható a csatorna közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.