"Mint egy árnyék, úgy követte Jimmyt" - Hulé Éva rajongóból lett a Király közeli barátja

Zámbó Jimmy sorozat Csákányi Eszter RTL+ Hulé Éva RTL A Király (sorozat) A király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel volt A Király című sorozat bemutatója, mely rögtön az első résztől kezdve a figyelem középpontjába került, hiszen az ország máig talán legismertebb énekesének, Zámbó Jimmy tragikus életét meséli el.

A sorozatban feltűnik mindenki, aki fontos szerepet játszott a Királyként emlegetett előadó életében, a készítők pedig nem hagyták ki a történetből Hulé Évát sem, aki a valóságban is igazán ellentmondásos figura volt. A nő ugyanis rajongóból lett Jimmy legbelsőbb körének tagja, közeli barátja és segítője.

A Királyban Hulé Évát a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Csákányi Eszter alakítja, aki mint mondja, alaposan tanulmányozta karakterét. Hulé azután lett országosan ismert, hogy bekövetkezett Jimmy tragédiája, a nő ugyanis ott volt a helyszínen, amikor eldördült a pisztoly.

Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva 2014-ben vesztette életét Forrás: TV2

"Edit (Jimmy özvegye) köztudottan nem kedvelte Évát, nem akartam feltépni a sebeit azzal, hogy róla kérdezgetem. Éva különös karakter volt; mint egy árnyék, úgy követte Jimmyt, folyamatosan tapadt rá, és nem sok jóindulat volt benne. Titokban talán szerelmes is volt Jimmybe..." – mesélte a Blikknek Csákányi Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.