Újra együtt romantikázott Csobot Adél és Istenes Bence, de nem voltak kettesben

Forrás: Instagram/adelcsobot -
fotó pihenés Csobot Adél Istenes Bence család Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hetekre minden szabadidejét lefoglalta a tánc, most viszont visszatérhetett családjához Csobot Adél. A fiatal énekesnő felért a csúcsra, ugyanis táncpartnerével, Hegyes Bercivel megnyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát.

A táncos show nemcsak Adélnak volt nehéz, hanem szeretett férjének, Istenes Bencének is. A műsorvezetőnek otthonról kellett néznie, amint kedvese egy másik férfihez simul, táncpartnerével már-már intim viszonyba kerül és arról beszélnek, hogy a produkció érdekében "egymásba kell szeretniük".

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Instagram/adelcsobot

Adél győzelméhez azonban nem fért kétség, sőt saját gyermekei is biztosan voltak abban, hogy ő nyer. Az énekesnő azonban levette a tánccipőt, maga mögött hagyta a próbatermeket és most csakis a családjára fókuszál. Bencével és két gyermekükkel töltötte a hétvégét a Balatonnál – szúrta ki a Bors, ahol a fotókat is megnézheted a közös családi programról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.