„Erre nem lehet felkészülni” - imádott nagypapáját gyászolja Béres Anett

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett halál gyász veszteség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű veszteség érte Béres Anettet, imádott nagypapája ugyanis a napokban hunyt el. Anett a közösségi oldalán, szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, és azt is elárulta, miért a nagypapája volt a példaképe.

Béres Anett nehéz évet tudhat maga mögött. Az egykori VV szereplő nyáron életveszélyes állapotban került kórházba, miután részt vett egy spirituális teaszeánszon. Anett sokáig kórházban lábadozott, újra kellett tanulnia járni, és csak a szerencsén múlt, hogy túlélte a vele történteket.

A szőkeség napról napra erősebb, és lassan újra a régi, de az élet továbbra sem bánik vele kesztyűs kézzel, ezúttal imádott nagypapája elvesztéséről vallott egy szívszorító posztban, ami ide kattintva érhető el.

Anett a nagypapájával készült közös fotó mellett arról írt, hogy a nagymamájával együtt ők voltak a példaképei, mivel hosszú, boldog házasságban éltek, és háláját fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a gyerekkorának a nagy részét ők tették boldoggá.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.