Két prostival forgatott pornófilmet a templomban a katolikus pap (18+)

Forrás: Shutterstock -
pornó szado-mazo pap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020. szeptember 30-án a louisianai Pearl Riverben, a Szent Péter és Pál templomban letartóztatták a  37 éves Travis Clark atyát, a 41 éves Mindy Dixont és 23 éves Melissa Chenget. A vád: közszeméremsértés és vandalizmus. A trió ugyanis pornót forgatott a templom oltárán. A lelkész bűnösnek vallotta magát.

A szado-mazo pornóforgatásra egy járókelő lett figyelmes. Észrevette, hogy fény szűrődik ki a templomból, és miután látta, mi zajlik, a telefonjával rögzített egy videót, amit a rendőrségnek át is adott - írja a New York Post.

A nők már júliusban bűnösnek vallották magukat. Őket akkor két évre próbaidőre bocsátották, a napokban pedig Clark atya - akit kitagadott az egyház - is beismerte bűnösségét, őt három év felfüggesztett börtönbüntetésre és ezer dollár (kb. 392 ezer forint) pénzbüntetésre ítélték. Ezen felül a sérült oltár miatt 8 ezer dollárt (több mint 3 millió forintot) kell fizetnie az egyháznak.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.