Országos tévépremier: vadonatúj török sikersorozat érkezik a magyar képernyőkre

Forrás: Izaura TV -
országos tévépremier Hayat - Tiéd a szívem török sorozat Izaura TV premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újdonsággal kezdi a jövő évet a TV2 Csoport kábelcsatornája, az Izaura TV. A romantikus tartalmak kedvelőinek érdemes lesz figyelemmel követnie a legújabb török szériát.

Január 2-án, hétfőn 19 órakor lesz látható a Hayat - Tiéd a szívem című török sorozat első epizódja az Izaurán. A folytatás minden hétköznap ugyanebben az időpontban érkezik.

A Hayat - Tiéd a szívem főszereplői Forrás: Izaura TV

A történet címszereplője Hayat, egy fiatal vidéki lány, aki Isztambulban él legjobb barátnőivel. Apja figyelmezteti, hogy munkát kell találnia vagy vissza kell térnie szülővárosába. Hayat kétségbeesve kutat állás után, amikor is egy tévedés útján a Sarte textilipari cégnél köt ki, ahol újra összetalálkozik Murattal. A nem várt találkozás események sorát indítja be, melyek mozgatórugója természetesen a szerelem.

A Hayat eredetileg 2016 és 2017 között volt látható Törökországban. A címszereplőt a Madárka és a Szerelem van a levegőben című sorozatokból ismert Hande Ercel alakítja, Muratot pedig Az én kis családomból megismert Burak Deniz játssza.

Rengeteg török sorozat készül évente, ám nem mindegyik saját ötlet, vannak, melyek egy-egy világszerte jól ismert történet feldolgozásai. Elkészült már a Született feleségek, a Monk és a Doktor House török változata is. Ezekről korábbi cikkünkben részletesen is írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.