Saját műsort indítana Kollányi Zsuzsi: az énekesnő előbb a netet, utána a tévét is meghódítaná

Fotó: Mudra László - Origo -
YouTube Tiktok saját műsor Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen merész ötlettel rukkolt elő Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő vadonatúj dala a napokban jelent meg, ám ő máris egy újabb projektbe vágta bele a fejszéjét.

Mióta kikerült Majka zenei formációjából, azóta csakis a szólókarrierjét építette Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő azonban egy ideje már valami máson is dolgozik, ami nem kapcsolódik annyira szorosan a zenéhez. Egy saját műsort készít, melyről egyelőre nem szeretett volna sokat elárulni, de néhány részletet felfedett a produkcióról a Borsnak.

"Az elmúlt két évben érleltem magamban ezt, olyan, akár egy kisgyerek, aki napról-napra növekszik bennem. Remélem, hogy majd sikeres lesz. (...) Nem kapcsolódik a zenéhez, illetve abban a tekintetben igen, hogy ugyanúgy szórakoztató-művészeti tevékenység" – kezdte Zsuzsi a lapnak.

Kollányi Zsuzsi Fotó: Mudra László - Origo

A készülő műsor egyik vezértémája lehet, hogy mindenki csak a szépet és a jót mutatja az életéből, a rosszról, a gondokról pedig senki sem beszél, és ezért úgy érezhetjük, egyedül vagyunk a problémáinkkal. Ez azonban nincs így, és ezen szeretne változtatni Kollányi Zsuzsi.

"Manapság nem divatos a dolgok árnyoldalát is megmutatni, engem ez nagyon zavar. Nem azért, mert jó lenne lubickolni a rossz érzésben, hanem mert ellehetetleníti a megoldást! A napokban beszélgettem egy baráttal, aki elmondta, az ismerősei között minden harmadik házasságban sakkban tartják a feleségeket. Vagy anyagi dolgokkal vagy a gyerekeket felhasználva belekényszerítik őket olyan helyzetekbe, amiket senki sem lenne köteles eltűrni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.