Le akarták vitetni Gáspár Győzőt a színpadról: megtrollkodta Marics Petiék koncertjét

Gáspár Győző videó koncert Valkusz Milán Marics Peti Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Akvárium nevű szórakozóhelyen adott koncertet nemrég a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán formációja. A koncert azonban egy ponton nem várt fordulatot vett, ugyanis megjelent a színpadon Győzike.

A showman és a fiúk jól ismerik egymást, ugyanis a nyáron közösen forgatták a TV2 nagy sikerű celebes, utazós realityjét, az Ázsia Expresszt.

@szemerediluca#vanpipolkolegapliz#gaspargyozo#gaspargyozike#gyozike#akvarium#akvariumklub#valmar#valmarduo#partytime#valkusz#valkuszmilan#marics#maricspeti#foryou#fyp#fypシ#fypage#foryoupage#nekedbe#nekedbelegyen @valmarofficial @milo_valmar @m_ricch ♬ original sound - ℒ

Gáspár Győző is ott volt a ValMar koncertjének közönségében, majd felment a színpadra, a fiúk legnagyobb meglepetésére. Magához ragadta az egyik mikrofont és énekelni kezdett. A közönség azt hihette, hogy Győzike tényleg megtrollkodja a bulit, hiszen Milán még a biztonságiakat is hívta, ám az egész egy szervezett akció volt – írja az Origo.

Az esetről mindenesetre videó is készült, mely azonnal felkerült a TikTokra, és azóta is futótűzként terjed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.