Megerőszakolták VV Bibit: megrázó videó került fel a netre

Forrás: RTL Kettő -
nemi erőszak videó lelki trauma vallomás bántalmazás VV Bibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor elindult az idei ValóVilág első tematikus hete, talán senki sem gondolta, hogy egy ennyire kemény téma a felszínre fog kerülni.

Szabados Bianka sok tévéző számára ismerős lehet, nem véletlenül, ugyanis mielőtt beköltözött volna a luxusbörtönbe, előtte a Házasodna a Gazda című párkereső show-ban próbált szerencsét. Bibi azonban rengeteg titkot hordoz magában, traumái egy részéről pedig még a hozzá legközelebb álló személyek, a szerettei sem tudnak.

VV Bibi Forrás: RTL Kettő

A ValóVilág első, tematikus hetén azonban felszínre kerültek eddig ki nem mondott dolgok. Bibi saját videóját készítette, amikor kitörtek belőle az érzelmek és könnyeit sem volt képes visszatartani. Elmesélte, hogy rengeteget bántották az iskolában, de ami a legnagyobb lelki sebet okozta rajta, az az elszenvedett nemi erőszak volt – vette észre a Promotions.

Erről pedig szeretett keresztanyukája, sőt a szülei sem tudtak – derül ki az RTL videójából, melyet ezen a linken tudsz megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.