"Sokszor érzem, hogy nincs életem, nem a sajátomat élem" - szomorú poszttal búcsúztatta az óévet Tücsi

Tücsi távkapcsolat házasság Sofron István Aryee Claudia Dedei óévbúcsúztató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyhez köti munkája a népszerű influenszer, Tücsi kedvesét. Sofron István már második éve erősíti a csíkszeredai jégkorongcsapatot, emiatt azonban kevés időt tölt családjával, ez pedig nagy terhet ró a fiatal anyukára.

Az ingázás és a félig-meddig távkapcsolat kimerítő és fárasztó, a műsorvezető azonban igyekszik minden fronton helytállni – ezt a Life.hu-nak adott interjújában is kiemelte. Tücsi most egy szomorú hangulatú posztban búcsúztatta az óévet, és ebben is kiemelte, mennyire nehéz időszakon van túl.

– kezdte bejegyzését a műsorvezető.

"Köszönöm Nektek, akik apró szeletei voltatok az évünknek, Titeket pedig, akik a mindennapjaim részesei vagytok, örök hálám, nagyon boldog vagyok, hogy vagyunk egymásnak. Sokat tanultam, a mélységekből is pozitívan álltunk fel, máshogy nem lehet. Érte a szívszaggatás mellett is csak örömmel. Hálás vagyok minden egyes pillanatért, szívdobbanásért. Legfőképpen azért, hogy bárhová is sodorjon az élet, a kis KINCSEM biztosan ott menetel mellettem" – utalt gyermekére Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.