Ezért nem beszélhet egymással Herczeg Zoltán és szerelme: ez derült ki

Forrás: Herczeg Zoltán -
beszélgetés Herczeg Zoltán szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Herczeg Zoltán és párja hónapok óta nem kommunikáltak, ami mindkettőjüket nagyon megviseli. Kiderült, miért nem beszélhetnek egymással.

Október végén robbant a hír, miszerint letartóztatták az ismert magyar divattervezőt. Eleinte csak sejteni lehetett, ám később pontosan kiderült, hogy Herczeg Zoltánra csapott le a rendőrség kábítószergyanús anyag birtoklása miatt. A divattervező két hónapja rács mögött van, párjával azóta sem tudott kommunikálni.

Herczeg Zoltán nem beszélhet szerelmével Forrás: Herczeg Zoltán

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya elmondta a Blikknek, a jogszabályok szerint jártak el. "Általánosságban tájékoztatjuk, hogy a letartóztatott a 2012. évi C. törvény (Büntető Törvénykönyv) 459. paragrafusa alapján nevesített hozzátartozóival, jogi képviselőjével tarthat kapcsolatot. Egyéb személlyel történő kapcsolattartás kizárólag a rendelkezési jogkör gyakorlójának, ügyészség, bíróság engedélyével lehetséges. A büntetés-végrehajtási intézetek valamennyi letartóztatott fogvatartott esetében a fenti jogi szabályozás rendelkezései szerint járnak el" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.