Hamarosan szabadulhatnak a szadista szülők, akik miatt le kellett amputálni gyermekük lábát

Forrás: Twitter/paula_hudgell -
börtönbüntetés szabadulás kisfiú szülő bántalmazás amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rettenetes szülők mindössze öt évet töltöttek a rácsok mögött, miután olyan súlyosan bántalmazták gyermeküket, hogy a csecsemőnek mindkét lábát le kellett vágni. A kisfiú most retteg, hogy a szülei kikerülnek a börtönből. 

A kegyetlen szülők még 2015-ben vitték el akkor 41 napos csecsemőjüket egy angliai kórházba. Az orvosok akkor meg voltak győződve arról, hogy a kicsi nem fogja megérni a két hónapos kort, mivel olyan súlyos sérülései voltak. Bár a szülők állították, hogy baleset történt, az orvosok számára egyértelmű volt, hogy valójában bántalmazás történt. Mint kiderült, a szülők a lábánál fogva rángatták a gyermeket, lóbálták és mindenhez odacsapták.

A gyermek olyan csúlyos sérüléseket szenvedett, hogy végül mindkét lábát amputálni kellett, és a jobb fülére elvesztette a hallását.

Tony Hudgell szüleire akkor a maximális, 10 éves büntetést szabták ki, és bár eddig csak öt évet töltöttek a rácsok mögött, eredetileg már a nyáron szabadultak volna. Végül Dominic Raab miniszterelnök-helyettes az utolsó pillanatban közbelépett, és az elkövetők különös kegyetlenségére hivatkozva sikeresen megakadályozta a szabadulásukat.

Tony Hudgell Forrás: Twitter/paula_hudgell

A kegyetlen szülők ügyvédei azonban a Legfelsőbb Bírósághoz fordultak, szót emelve Raab utolsó pillanatban tett beavatkozása ellen. Ha a bíróság nekik ad igazat, mind a nő, mind Tony Smith már januárban szabadlábra kerülhet.

A gyermek nevelőanyja, Paula Hudgell, aki férjével, Markkal neveli Tony-t, elmondta, a kisfiú fél attól, hogy vér szerinti szüleit hamarosan szabadlábra helyezhetik.

– mondta a The Sunnak a gyermek nevelőanyja. Ők is tartanak attól, hogy mi lesz, ha a bántalmazók kikerülnek a rácsok mögül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.