Kóbor János lánya, Léna: "A papa már csak a szívemben él"

Forrás: Bors -
Kóbor János gyász Omega utazás Kóbor Léna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint egy éve, hogy nincs közöttünk Kóbor János, az Omega ikonikus énekese. A rockzenekar frontembere koronavírus-fertőzés következtében vesztette életét, rajongói és családja azonban sosem feledi Meckyt.

Az idei volt a második karácsony, melyet Kóbor János, a férj és édesapa nélkül töltött a család. Korábban mindig nagy ünnepséget csaptak, összejött a rokonság, most azonban minden másképpen alakult, ugyanis Kóbor özvegye, Zsóka és lánya közös utazásra indult.

"Talán éppen ezért szerettük volna különlegessé tenni ezt az ünnepet, és mivel egy trópusi utazást kaptam ajándékként a mamától, mindkettőnknek jót tett a távolság. Én már máskor is voltam hasonló helyen, de soha nem a papával" – kezdte a Borsnak adott interjújában Léna, az Omega néhai frontemberének lánya.

Kóbor Léna Forrás: Bors

Idén elmaradt a nagy, közös családi karácsony, de ezt Zsóka, az özvegy nem bánja annyira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.