Újabb rémhírrel riogatják az embereket: ezúttal űrlényinvázióra figyelmeztet az időutazó

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita -
rémhír időutazó Tiktok jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen állítják magukról a TikTokon, hogy időutazók, akik ismerik a jövő titkait és különféle eseményekkel ijesztgetik az emberiséget. Katasztrófákra figyelmeztetnek, ám ezen jóslatok közül eddig szinte egy sem vált valóra.

A TikTok-felhasználók viszont élvezettel nézik a katasztrófilmekből vett jelenetekkel, vagy különféle látványos animációkkal illusztrált videókat, melyekben valami szörnyűségre hívják fel az emberek figyelmét az úgynevezett "időutazók". Egy-egy jóslatot néha felkap a külföldi és a magyar sajtó is, ám hamar bebizonyosodik a feltételezésekről, hogy nem valóságosak.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita

Az egyik "időutazó" azonban emelte a korábbi téteket, és nem egyszerű pusztítást jósol, hanem űrlényinvázióra figyelmezteti az emberiséget – írja a Bors a Mirror cikke nyomán. A felhasználó a videójában arról ír, hogy a Földre érkezik egy ellenséges faj, akiknek a vezére átveszi az irányítást a bolygó felett és ezzel vége lesz a ma ismert világunknak.

Az időutazó ráadásul azt is tudni véli, mikor kerül sor az invázióra. A dátum március 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.