Több száz milliós értékű autóval tűnik fel Burai és Bricklake a legújabb klipjükben

Forrás: Burai és Bricklake -
Bricklake Burai Krisztián Lamborghini videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A platinalemezes sztár DJ és producer, Bricklake lüktető ütemei mellé a kivételes hangú énekes, Burai Krisztián csatlakozott, hogy megszülethessen az idei év rádiókedvence, a Földi pokol. Látványos videóklip is debütált a zeneszámmal, amiben egy Lamborghini Huracán STO másodpercek alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órára, akárcsak a pulzusunk, ha meghalljuk a dalt!

Az érzéki dance alapokon nyugvó szerzemény többek közt a külföldi hírnevű hazai dj/producer nevéhez köthető: Bricklake-t, azaz Udvari Dávidot ugyanis Európában csaknem mindenhol ismerik. Már a kezdetekkor Carl Cox vagy Paul Van Dyk játszotta dalait, valamint D. Ramirez által meghirdetett producervesenyből került ki győztesen. A "Don't You Mind" című zenéje pedig Európában szinte minden rádiós chartot megdöntött, és szerepelt egy ibizai válogatáskiadványon ('Ego In Ibiza') egyedüli magyarként David Guetta és Tiësto mellett! 2022-ben a MAHASZ háromszoros platinával tüntette ki „Big Band" című trackjének új verzióját. Jelenleg a Rádió1 rezidens DJ-jeként forrósítja a hangulatot.

Egy Lamborghini Huracán STO is feltűnik Burai és Bricklake legújabb klipjében Forrás: Burai és Bricklake

"Szerettem volna egy olyan felvételt készíteni, aminek nemcsak a zenei alapjában, hanem a jelentésében is számtalan mélységet fedezhetünk fel. Burai Krisztián tűnt a leghitelesebbnek ebben a hangjával, a stílusával és a profizmusával" – osztja meg Dávid (Bricklake). "Akárcsak Krisz vagy akár én is átéltük a függőséget legalább egyszer valami vagy épp valaki iránt, és úgy látom, aligha lehetne olyan személyt találni, aki ne tapasztalta volna már meg ezt az életében. Bízunk benne, hogy sokan tudnak majd azonosulni a mondanivalónkkal."

A páros pedig lenyűgöző videóklippel teszi fel az i-re a pontot, amely itt megtekinthető:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.