Beperli A Király készítőit Zámbó Jimmy nővére: "Lepusztult, senkiházi prolit" csináltak az édesanyjából

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy Zámbó Marietta RTL per A Király (sorozat) személyiségi jogi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben rengetegen rajonganak és beszélnek a Zámbó Jimmy élete ihlette sorozatról, a családtagok közül sokaknak nem tetszik, ahogy bemutatják őket és a történteket az alkotók. A huszonkét évvel ezelőtt elhunyt énekes nővére ezért pert indít a tévétársaság ellen.

Tavaly év végén debütált az RTL új, saját gyártású sorozata, A Király, melyben a tragikus körülmények között elhunyt ikonikus énekesről, Zámbó Jimmyről mesélnek el egy fikciós elemekkel átszőtt történetet. A Királyban feltűnnek a Zámbó család tagjai is, akiket egytől egyig ismert színészek keltenek életre a képernyőn. A még ma is élő szereplők ábrázolásával azonban nem mindenki elégedett.

Sőt Zámbó Jimmy nővére, Marietta kimondottan dühös, amiért szeretteit, és köztük őt magát is, rossz színben tüntetik fel az alkotók.

– kezdte a Borsnak Zámbó Marietta, aki azt állítja, édesanyját lelkileg tönkretette a sorozat.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!"

– mondta a nővér, majd hozzátette, felháborítónak tartja, hogy Jimmy hangját egyszer sem hallani a sorozatban, ugyanis a dalokat Peter Sramek énekli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.