Aggasztja a rajongókat Ben Affleck: visszaeshetett az alkohol csapdájába?

Forrás: Shutterstock -
Ben Affleck alkoholizmus alkohol díjátadó Grammy Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck pár évvel ezelőtt őszintén felvállalta, hogy alkoholizmussal küzd, és hiába sikerült leszoknia, mindig visszaesett. Sokan reménykedtek abban, hogy Jennifer Lopezzel kötött házassága végre a jó útra terelheti a színészt.

Affleck is részt vett az idei Grammy-díjátadón, méghozzá felesége, Jennifer Lopez oldalán. A párról az este során rengeteg felvétel készült, melyek azóta vírusként terjednek az interneten, ugyanis Ben arcán meglehetősen furcsa kifejezés tükröződik. Nem beszélve arról a közjátékról, amikor Ben valamit súgott Jennifer fülébe, az énekesnő ezután enyhén megpaskolta férjét, majd amikor észrevette az őket mutató kamerát, furcsa arcot vágott.

@entertainmenttonight Do you think Ben has a case of the Sunday Scaries? #GRAMMYs#GRAMMYs2023#BenAffleck♬ original sound - Bongo Cat Daily

A rajongók most azt találgatják, milyen szavak hagyhatták el Ben és Jennifer száját, és vajon miért viselkedhetett furcsán Affleck a díjátadón. Egyesek szerint a színész többet ihatott a kelleténél, és újra felröppentek a pletykák, hogy nem sikerült leszámolnia a démonaival és visszaeshetett az alkohol fogságába. Erre azonban egyelőre nincs bizonyíték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.