börtönbüntetés Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos szerint egy téves információ gellert kapott.

A korábban felröppent hírek szerint Galambos Lajosnak szerdán kellett volna megkezdenie 3 és fél éves börtöntbüntetését a Kecskeméti Büntetésvégrehajtási Intézetben, de nem jelent meg. Emiatt sokan úgy gondolták, hogy el akar szökni az országból, de a trombitás most elmondta az igazságot.

"Mielőtt bármit mondanék, a legfontosabb az, hogy én nem menekülök senki elől. Olyanokat olvastam meg olyanokat láttam, ami tényleg teljesen a valóság ellen van. Én soha nem mondtam, hogy 15-én bevonulok. Ezt, hogy egy téves információ gellert kapott, ezt tudom erre mondani" - nyilatkozta a Tényeknek.

Korábban Galambos Lajos ügyvédje elárulta, hogy a jelenlegi halasztásnak komoly egészségügyi probléma áll a hátterében, ezt mérlegelte a bíróság, amikor felfüggesztette a büntetés megkezdését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.