A halhatatlanság ígéretével szédít egy állítólagos időutazó: ezt kell tenni, hogy örökké éljünk

időutazó Tiktok halhatatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évszázadok óta szeretnék megfejteni az örök élet titkát, de egyelőre még senki nem jött rá arra, hogyan válhatnának halhatatlanná az emberek. Egy TikTok-felhasználó azonban megjósolta a jövőt, melyben a halál már csak választható opció lesz.

A TikTok lett a melegágya a különféle jóslásokat tartalmazó videóknak. Legyen szó világméretű katasztrófáról, halálesetekről vagy rejtélyes eseményekről, a platformon tevékenykedő állítólagos időutazók és jövendőmondók egymás után készítik előrejelzéseiket. A tippek szinte sosem válnak valóra, ám ez nem nagyon zavarhatja a készítőket.

@radianttimetraveler The Immortality Matrix… #fyp#foryou#radianttime#timetravel#viral#timetraveler#xyzbca♬ Dark Epic trailer music - Platinum Notes

Az egyik ilyen állítólagos időutazó most azzal szédíti a netezőket, hogy a jövőben felfedezik a halál ellenszerét. Eno Alaric azt állítja a videójában, hogy hamarosan létrejön egy olyan virtuális világ, ahová bárki feltöltheti a tudatát és ennek eredményeként örökké élhet. Az apró bökkenő, hogy ennek az az ára, hogy ezután nem térhetünk vissza a fizikai világba – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.