Szenzációs koncerttel tér vissza Budapestre Hans Zimmer

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
koncert Hans Zimmer Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2023. nyár elején a kétszeres Oscar-díjas Hans Zimmer nagysikerű turnéjával tér vissza Európába. A koncertsorozat nemzetközi bejelentésének napján kiderült: a művész 2023. június 5-én 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Idén Európa legnagyobb koncertarénáiban estéről estére teltházak előtt, elsöprő sikert aratva lépett fel Hanz Zimmer és csapata. A filmzeneszerzők rocksztárja 2023. június 5-én visszatér Budapestre a Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023 keretén belül. A 15 országban 24 koncertet bemutató arénaturné ezen felül többek között Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban és Németországban is állomásozik majd.

Hans Zimmer újra Budapesten koncertezik Forrás: AFP/Gabriel Bouys


„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a színpadra egy újabb európai turnéra, és izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a fenomenális show-t, amelyre a zenekar és én készülünk. Hálás vagyok, hogy játszhatom a zenénket, amely oly sok embert összehoz egy igazán felejthetetlen élményben"
– mondta a bejelentés kapcsán Zimmer.

Az kétszeres Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas Hans Zimmer zenésztársaival együtt tizenöt hónapon keresztül készítette elő a produkciót, hogy teljesen egyedi élményt biztosítsanak a közönségnek. Az úttörő hang- és fényshow mellett tizenkilenc fős zenekara, Hans Zimmer, az Odessa Opera Orchestra & Friends háromszáz különböző hangszeren mutatják be a hollywoodi zeneszerző világsikereit. Kiemelkedő szerepet kap a Gladiátor, A Karib-tenger kalózai, a Batman, az Interstellar, az Oroszlánkirály és a Dűne filmzenéje. Az utóbbiért idén márciusban, Hans Zimmer amszterdami turnéja közben megkapta a második Oscar-díját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.