Így van most a 97 évesen autóbalesetet szenvedett világsztár: "Nem nyílt ki a légzsák"

baleset Dick van Dyke állapot légzsák autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi legenda március derekán szenvedett autóbalesetet. Dick van Dyke közel a századik születésnapjához még mindig maga vezeti az autóját.

Alaposan megrémítette családtagjait és barátait Dick van Dyke. A Halálbiztos diagnózis című sorozat sztárja ugyanis hetekkel ezelőtt elveszítette az irányítást gépkocsija felett, amely az esőtől csúszós úton irányíthatatlanná vált; Van Dyke az autóval egy kapunak ütközött. A mentősök a helyszínen ellátták a sérüléseit, és a színész úgy döntött, hogy nem megy kórházba – írtuk korábbi cikkünkben.

Az ET Online elérte a legendát, akitől megtudtak néhány újabb részletet a balesetről, és arra is választ kaptak, hogyan érzi magát a színész.

– mondta viccesen Dick van Dyke, aki rátromfolt előbbi kijelentésére és hozzátette: "Minden oké. 97 vagyok, és az összes barátom meghalt."

A 97 éves színészlegenda is szerepel a DeathList.net nevű internetes portálon, azaz a halállista névsorában, ráadásul a legelső helyen. A weblap minden évben közzéteszi, hogy szerintük kik azok, akik az adott esztendőben eltávoznak, és átlagban 12-14 nevet eltalálnak az ötvenből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.