Sokkoló részletek az M4-esen történt balesetről: a kormány elvágta a sofőr nyakát, esélye sem volt a túlélésre (18+)

M4-es autóút baleset halálos baleset M4-es autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ember elhunyt az M4-es úton történt balesetben, amelyben két kamion rohant egymásnak.

Egy szemtanú sokkoló részletekről számolt be, és kiderült, hogy figyelmetlenség vezethetett a halálos kimenetelű balesethez. A két nyergesvontató az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Üllő térségében, a 31. kilométernél rohant egymásba. A Katasztrófavédelem információi szerint az egyik kamionba egy ember beszorult, őt feszítővágó segítségével lehetett kiszabadítani.

A Ripost információi szerint a másik kamionban ülő sofőr az eset során elhunyt: olyan súlyosan megsérült, hogy hiába érkezett több mentőegység a helyszínre, életét már nem tudták megmenteni. Egy arra járó szemtanú arról számolt be, hogy az egyik román rendszámú kamion műszaki okok miatt félreállt, majd annak rendje és módja szerint az elakadásjelző háromszöget is kihelyezte.

Az érkező, szintén román rendszámú kamion azonban egyenesen belerohant honfitársa nyergesvontatójába, az ütés erejétől pedig a kormány valósággal elvágta a sofőr nyakát, így esélye sem volt a túlélésre.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.