Valkusz Milán összeomlott a Sztárban sztár színpadán: nem a tervei szerint sikerült az előadása

kiborulás Sztárban sztár Valkusz Milán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkusz Milán produkciója nem a tervei szerint alakult. Nagyon várta, hogy Chuck Berry bőrébe bújhasson, de az előadása után összeomlott.

Valkusz Milán Chuck Berry bőrébe bújt a Sztárban sztár színpadán, és bár nagyon várta, hogy előadhassa ezt a dalt, végül nem ment minden a tervei szerint. Saját bevallása szerint nem tudta kihozni magából a maximumot, teljesen összeomlott - írja a Metropol.

"Nem volt ez egy jó produkció" - mondta Tóth Andi Valkusz Milán előadása után, majd hozzátette, tudja, hogy ennél sokkal többre képes az énekes. Az énekesnőtől 7 pontot kapott, mások ugyan nem voltak ennyire szigorúak Valkusz Milánnal, de egyelőre ő áll a zsűrilista utolsó helyén 40 ponttal. Ám még nem láthattuk az összes énekest, hátra van Gubik Petra, Oláh Ibolya és Judy produkciója.

Valkusz Milán múlt héten Zséda bőrébe bújt, akkor sokkal nagyobb sikert aratott az előadásával.

Valkusz Milán szomorúan ül a produkciója után Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.