A dalai láma szájon puszilt egy kisfiút és arra kérte, hogy szopogassa a nyelvét

kisfiú videó dalai láma szájrapuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dalai láma szájra puszit adott egy indiai kisfiúnak, majd arra kérte, hogy szopogassa a kinyújtott nyelvét. Az eset márciusban történt, felvétel is készült róla. 

Megosztó felvétel készült a dalai lámáról és egy indiai kisfiúról a minap. Az M3M Alapítvány rendezvényén a dalai láma diákokat és az alapítvány tagjait látta vendégül az indiai Dharamshalában lévő templomában.

Az egyik kisfiút a 87 éves férfi felhívta maga mellé, akit a gyermek megölelt, majd adott a dalai láma arcára egy puszit. Ezt követően a dalai láma arra kérte, hogy a szájára is adjon neki puszit, majd kidugta a nyelvét és arra kérte a fiút, hogy nyalogassa azt.

Ezután egymáshoz nyomják a homlokukat, a fiú kiölti a nyelvét, majd visszahúzza, ezután a dalai láma mellkason legyinti és nevet. A fiú ezután menne, de a láma megrázza a kezét és újra megöleli.

A történteket vegyes érzelmekkel fogadták Indiában: van, aki szerint ijesztő és undorító, ami történt, míg a támogatók szerint a láma csak viccelt.

A dalai láma a történtek óta a Twitter-oldalán közleményben kért bocsánatot a történtek miatt.

"Őszinte bocsánatot szeretne kérni a fiútól és családjától, valamint barátaitól szerte a világban, amiért szavai fájdalmat okozhattak. Őszentsége gyakran ártatlanul és játékosan ugratja azokat az embereket, akikkel találkozik, akkor is, ha ez nyilvánosan vagy kamerák előtt zajlik. Nagyon sajnálja az esetet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.