"Egész életében szabálykövető volt" - családja tisztázni akarja a Bajnán elhunyt motoros nevét

Forrás: Shutterstock -
Bajna motorbaleset TikTok videó halálos baleset motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 26-án Bajnán balesetben vesztette életét egy szabályosan közlekedő motoros, a kommentelők közül mégis sokan őt hibáztatták az eset miatt.

Március 26-án a motoros szabályosan haladt az úton, amikor egy Suzuki akart áthajtani a kereszteződésen: ennek következtében összeütköztek, a karambol pedig Attila halálával végződött.

Motorbaleset illusztráció Forrás: Shutterstock

Az elhunyt férfi családját nagyon bántja, hogy a hozzászólók Attila ellen fordultak, ezért unokaöccse, Márk a Borshoz fordult, hogy elmondja, mi is történt valójában.

"Tudom, sajnos sok motorost jogtalanul kategorizálnak a száguldozók és felelőtlenek közé, de Attila nem ilyen volt. Az életet az utakon töltötte, hiszen hivatásos vezető volt, és 14 éves kora óta motorozott. Egész életében szabálykövető volt, az utakon és az életben egyaránt. Főleg emiatt nála a KRESZ-t senki nem tudta jobban. Emellett Ő maga volt az elővigyázatosság" - mondta el a lapnak Márk, aki abban bízik, hogy a nyomozás tisztázni fogja Attilát, és kéri, hogy aki bármit tud az esettel kapcsolatban, jelentkezzen a rendőrségnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.